IMA LI U OVOME ISTINE? Poznate sudije za majstoricu Zvezde i Partizana!

Maltene od starta finalne serije ABA lige, sudije su u okršajima Crvene zvezde i Partizana gotovo u prvom planu, a nema sumnje da će tako biti i u majstorici.

Novi okršaj košarkaša naša dva najveća tima donosi ogroman ulog. Pored titule ABA lige, pobednik će sigurno igrati i u Evroligi dok bi gubitnički tim možda mogao da se nada vajld karti.

Otuda je jasno zašto i Zvezda i Partizan pridaju toliko pažnje ko će im deliti pravdu, a navodno je poznat i taj podatak i pre zvanične objave ABA lige.

Trener zemunske Mladosti, Dragan Jakovljević otkrio je u gostovanju na Areni sport da ima ekskluzivna saznanja ko će biti delioci pravdi u majstorici. 

To će biti Saša Pukl (Slovenija), Tomislav Hordov (Hrvatska) i Miloš Kolješnić (Crna Gora) – otkrio je Jakovljević.

Slušajući njegove reči, mora se priznati da ima logike pošto bi ABA liga teško dozvolila da neki srpski arbitar bude uključen u meč tolike važnosti.

Sa druge strane, pomenuta sudijska trojka je veoma iskusna kako u ABA ligi tako i u Evroligi, pa reči Jakovljevića dodatno dobijaju na značaju.

No, da sačekamo zvaničnu reč od strane čelnika ABA lige ko će deliti pravdu u najvažnijem duelu Partizana i Crvene zvezde u poslednjih devet godina…

LEJKERSI IMAJU NOVOG TRENRA: Lebron čestitao pre nekoliko dana!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Vaso Bakočević: Novi protivnik, Fight Company, YouTube kanal… – Sport Fokus EP49

3 Komentara

    Ko god da sudi jedni ce da se zale na kraju

    Dajte neke iz Nba da ne kukaju i jedni i drugi vise

Postavi odgovor