Dončićeva sjajna partija malo Dalasu, Mičel se igrao sa bivšim klubom (VIDEO)

Obično se navijači u NBA ligi ne vezuju toliko za timove koliko za igrače. Sve je podređeno njima. Od njih se prave zvezde koje odavno prevazilaze granice SAD-a. Otuda i ne čudi što su u prvom planu noćas bili Luka Dončić i Donovan Mičel, a ne Dalas, odnosno Klivlend.

Dončić je upisao novu sjajnu partiju. Da nema njega ko zna gde bi bio tim iz Teksasa. A ni ovako Maveriksima ne ide puno toga od ruke. Noćas je pretrpljen novi poraz i to od Los Anđeles Klipersa – 113:101!

Dončić je bio na nivou. Zatrpavao je koš Klipersa koliko je mogao. Na kraju je utakmicu završio sa 43 poena, 11 skokova i sedam asistencija.

Nažalost, nije imao adekvatnu pomoć saigrača koji su ga “izdali”. Tim Haradavej je ubacio tek 16 poena, dok je Spenser Dinvidi dodao 13. Sa takvim učinkom, čak ni Dončić nije bio svemoguć.

Može Kliperse da raduje postepeni povratak u formu Kavaja Lenarda. Popularna “Kandža” je noćas stala na 33 poena, pa je tim iz Los Anđelesa i bez Pola Džordža na parketu upisao novi trijumf…

Brutalne brojke je noćas imao i Donovan Mičel. I to protiv bivšeg kluba Jute koja je na kraju ipak dobila Klivlend sa 116:114!

Američki košarkaš je bio ekstra motivisan da se dokaže i na kraju je meč okončao sa 46 poena uz čak 11/11 sa linije slobodnih bacanja!

Međutim, nisu Džordan Klarkson i Lauri Markanen dopustili Kavalirsima pobedu. Prvi je bio ključan faktor pošto je nanizao čak 11 poena u samom finišu utakmice!

Na kraju je Klarkson meč okončao sa 32 poena, dok je Lauri Markanen upisao dabl-dabl od 25 poena i izvrsnih 16 skokova.

2 Komentara

    Baš se raspucao Dončić u poslednje vreme, iz meča u meč ubacuje dosta poena

    Doncic nastavlja da reseta protivnike još jedna vrhusnka partija ,mada su opet izgubili ,on realno nekad i radi protiv ekipe juri svoj u imam previse šutira i davi da bi dosao do izražaja i sabotira tim

Postavi odgovor