Panter odbio ponudu iz NBA lige zbog Partizana!

Veliku pobedu je izvojevao Partizan kada je uspeo da produži ugovor Kevina Pantera koji je ovog leta imao ozbiljnu ponudu iz NBA lige!

To je otkrio sam 30-godišnji bek koji je u podkastu sa Donatasom Urbonasom sa Basketnewsa rekao da je imao ponudu Toronto Reptorsa.

“Veoma ozbiljno smo razgovarali sa Torontom. Činilo mi se da će to biti dobra prilika i da ću otići u Toronto”.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Ipak, Panter nije bio zadovoljan ponuđenom ulogom i platom od strane NBA kluba koji je ovog leta preuzeo srpski stručnjak Darko Rajaković.

“Kada smo počeli da postavljamo pitanje koja je moja uloga, da li dobijam veteranski minimum, da li mi dajete garantovan ili negarantovan ugovor… Situacija je bila da sam tražio da povećaju svoju ponudu. Nisu to uradili i ja sam odlučio da se vratim u Evropu”, zaključio je Panter.

Da podsetimo da je kapiten Partizana produžio ugovor sa crno-belima na dve godine i nezvanično će u prvoj godini ugovora zaraditi 2.100.000 evra, dok će u drugoj dobiti tačno 100.000 evra više.

Bonus video:

2 Komentara

    Pametno je Panter odlucio,mnogo mu je bolje i isplativije u Partizanu,a tu ce imati sanse da se jos vise istakne,pa ce mu shodno tome i rasti cena!!!

    Tamo su nudili nista a ovde dobija sve !

Postavi odgovor