KRAJ SARADNJE? Partizan pušta Vukčevića nazad u Španiju?!

Pre tačno 10 meseci Partizan je obezbedio potpis jednog od najtalentovanijih košarkaša Evrope – Tristana Vukčevića. Najavljen je kao “bomba” i budući NBA igrač, dok je na današnji situacija daleko drugačija…

Naime, prema pisanjima španskih medija talentovani košarkaš Partizana je na izlaznim vratima kluba iz Humske koji ga je već ponudio nekim španskim ekipama!

Navodno se radi o timovima iz sredine tabele španske ACB lige i uopšte nije isključen scenario da Vukčevića uskoro ponovo vidimo na Pirinejima.

Razlog rastanka Partizana i Vukčevića navodno leži u činjenici da trener Željko Obradović nije zadovoljan zalagnjem krilnog centra koji je trenutno na “tankom ledu”.

Na nedavnoj španskoj turneji u Evroligi, Vukčevića uopšte nije bio u protokolu za duele sa Real Madridom i Barselonom što je jasan znak da nešto ne štima.

Štaviše, od početka sezone bivši igrač baš Real Madrida ima gotovo mizernu minutažu i ulogu čak i sa povređenim igračima kao što su Smailagić i Koprivica…

Do sada je Vukčević u proseku u Evroligi beležio 2,2 poena i 1,2 skoka, dok u ABA ligi ima učinak od 5,9 poena i 3,1 skoka po utakmici.

Nije jasno ni da li bi Partizan Vukčevića pustio da ode za stalno ili samo na pozajmicu s obzirom na to da igrač ima višegodišnji ugovor sa crno-belima…

SRBI NOĆAS 3/3: Jokić Jović i Pokuševski privukli pažnju u NBA ligi!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: KATAR UŽIVO: Utisci Limenog i Vase Bakocevica nakon poraza 🇷🇸 Srbije od Brazila 🇧🇷

2 Komentara

    Veruje da mu je tati pao kamen sa srca što više neće morati da gleda sina u crno-belom dresu

    Nije se proslavio ovde ocigledno ne racunaju na njega i bolje da ide preko

Postavi odgovor