DRIM-TIM NA DVA KORAKA OD TROFEJA: Novi Beograd u polufinalu Lige šampiona!

Pravljen je Novi Beograd sa samo jednim ciljem. Da se napadnu svi mogući trofeji. Uzete su titule šampiona Srbije i Jadrana, a tim Igora Milanovića je danas na najbolji mogući način započeo i napad na Ligu šampiona!

U četvrtfinalu u našem glavnom gradu pao je šampion Francuske Marsej i to prilično ubedljivo – 16:10 (5:4, 4:2, 3:1, 4:3)!

Sjajno je naš tim igrao tokom čitavog meča. Naročito je bio napadački dominantan u prvom poluvremenu kada je postigao čak devet golova!

Ne bi ništa moglo da funkcioniše da nije bilo sjajnog Dušana Mandića koji je prošle sezone bio MVP Lige šampiona, a kako je danas igrao apsolutno je realno da veže dve uzastopne individualne nagrade.

Levoruki bombarder je Francuzima dao čak pet golova, koliko je na drugoj strani postigao i Andrija Prlainović i još jednom dokazao klasu čak i u ovim poznijim godinama.

Ipak, malo je bio jedan Prlainović danas Marseju protiv veoma motivisanog Novog Beograda koji je svim silama želeo pred domaćom publikom da se predstavi u najboljem mogućem svetlu.

Pored Mandića se istakao i Strahinja Rašović sa tri gola, dok je Nikola Jakšić stao na dva. Napravljena je sjajna uvertira za polufinale sa italijanskom Brešom.

novi beograd
Novi Beograd će u polufinalu Lige šampiona igrati sa Brešom! FOTO: Starsport

Vaterpolisti Breše plasirali su se danas u polufinale Lige šampiona, pošto su u Beogradu pobedili Hanover sa 12:5 (4:1, 3:1, 3:2, 2:1).

Najbolji učinak u italijanskom timu imao je Jakopo Alesijani sa tri gola, dok su po dva upisali srpski igrač Boris Vapenski, Kristijan Prešuti i Stefano Luongo.

Jedini sa dva pogotka u nemačkoj ekipi bio je crnogorski igrač Draško Brguljan.

U drugom polufinalu vaterpolisti Pro Reka plasirali su se danas u polufinale završnog turnira Lige šampiona u Beogradu, pošto su pobedili Barselonetu sa 11:10 (4:3, 1:3, 3:2, 3:2).

MANDIĆ SAMOUVEREN PRED REVANŠ: Spremni smo za prvu titulu u istoriji kluba!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MERIDIAN „FABRIKA KISEONIKA“ – Zasađeno više od 1.000 sadnica širom Srbije

5 Komentara

    Srbija uvek ima savršen vaterpolo tim

    Francuzi su fudbalski znalci ali u vaterpolu je Srbija najdominantnija

    Šta rade ovi momci svaka im čast kako samo dobro igraju idemo bre i u finale

    Sapic je sigurno ponosan na ovu ekipu

Postavi odgovor