Ispravljena bruka: Đoković ipak našao mesto na Vimbldonu (VIDEO)

Napravili su organizatori Vimbldona ogroman propust kada u zvaničnoj najavi turnira nigde nije bilo sedmostrukog šampiona Novaka Đokovića, pa su se potrudili brže-bolje da to isprave.

Pod velikom lavinom kritika i pritiska su se našli čelnici Ol Ingland kluba zašto nema najboljeg tenisera u istoriji, a mesta je bilo za Bjorna Borga, Rafaela Nadala i Karlosa Alkarasa?!

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

No, Vimbldon je uvideo grešku i promovisao novi spot u kojem se nalazi Đoković, ali samo na nekoliko sekundi, kako bi se koliko-toliko ublažila bruka.

Sada su najavnom spotu Nadal, Federer, Kirjos, Alkaras, Đoković i Pit Sampras, dok su kod dama mesto zauzele Koko Gof, Ons Žabur, Venus i Serena Vilijams i šampionka Elena Ribakina koje takođe nije bilo u prvom spotu?!

Zaista je Vimbldon ima neke čudne odluke u uvodu turnira koji startuje 3. jula, a planirano je da se finale igra 16. jula.

Ove godine, za razliku od prethodne, se dodeljuju bodovi za učešće pa će tako Novak Đoković imati prilike dodatno da učvrsti čelnu poziciju na ATP listi.

Bonus video:

2 Komentara

    Ovo namerno rade Novaku,kako ih nije sramota!Ali sve ce doci na svoje mesto,za sad su barem morali da isprave propust koji su na[pravili u najavi!!!!

    Nije propust nego namrno ali posle svih prozivanja i pritiska morali su da promene to njihova sramota nista više

Postavi odgovor