Stojković: Srbijo, izvini!

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković obratio se medijima pred okupljanje za utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Piksi je prokomentarisao učešće “Orlova” na Svetskom prvenstvu u Kataru.

“Kao prvo, ja negde dugujem ili dugujemo, kako god hoćete, ali reći ću za sebe da dugujem izvinjenje naciji za očekivanja u Dohi. Dugujem najveće izvinjene za one koji su bili tamo za rezultat koji smo ostvarili. Vidim ove kvalifikacije kao nešto što može da povrati ugled i reputaciju za ono što smo stvarali dve godine. Moramo biti spremni na jedno, a to je da će svaka utakmica biti finale. Ne želimo da razočaramo. Ako je neko bolji, mi ćemo čestitati, ali od nas puno toga zavisi”, rekao je Stojković i dodao:

“Prvi korak je pobediti Litvaniju i to je ono čime smo najviše okupirani i najviše razmišljamo. Ne možemo da pričamo o utakmici koja je peta po redu. Svi znamo da nas 24 godine nije bilo na EP, taj podatak je zabrinjavajući. Te tradicije i postoje da bi se rušile. Ono što me raduje jeste zdravstveni bilten igrača. Učinićemo sve da napravimo prvi korak, a to je da pobedimo Litvaniju.”

Piksi otkrio kako je ubedio Samardžića, pa poručio: “Bajčetić nije spreman da igra za Srbiju”

Piksi šokirao fudbalsku javnost: “On više neće igrati za reprezentaciju Srbije”

Meridian ima najbolje kvote

Selektor “Orlova” posebno se osvrnuo na defanzivnu liniju tima.

“Znamo gde smo grešili i šta treba popraviti. Pretpostavljam da to svi znaju, da ta naša defanziva bude bolja. Ali, kada govorimo o njoj, ne možemo govoriti individualno. Ceo tim mora da se brani i napada. Imali smo puno analiza, znamo gde su bile greške i šta treba popraviti. Verujem da smo na dobrom putu da rešimo probleme”, poručio je Stojković.

Dragan Stojković Piksi prvi put o Džajiću i FSS-u

BONUS:

 

4 Komentara

    Puno nam znači ovo njegovo izvinjenje, sad im je oprošten neuspeh

    Srbija je odigrala katasztofalno svetsko i red je bio da se izvinete naciji za onaj debakl na Mundijalu u Kataru.

    Od izvini nemamo ništa ali nema Nazad ..idemo dalje glava gore i jurimo boljecrezultarw i vece uspjehe breme je imamo sjajnu generaciju

    Ko je i ocekivao nesto da se uradi na svetskom prvenstvu. Mi nikada nista veliko necemo uspeti da uradimo.

Postavi odgovor