Triling Partizana sumirao prvi deo priprema i poručio: Hoćemo da Šerif padne!

Završio je Partizan sa prvim delom priprema. Bili su crno-beli u Beogradu odakle sutra kreću put Turske i Beleka na završni deo brušenja forme.

To je bio idealan povod da fudbaleri Partizana sumiraju sve učinjeno do sada. Svetozar Marković ističe da im je pauza prijala i da su se veoma dobro spremili za sada.

“Preko mesec dana pauze nam je dobro došlo da se odmorimo i osvežimo, maksimalno motivisani ulazimo u pripreme pred nastavak sezone. Nije bilo lako u ovom prvom periodu, popularno “brdo” nije bas omiljeno, ali je izuzetno značajno. Sada sledi zanimljiviji deo priprema, jedva čekamo utakmice i da se što bolje spremimo za Šerif. Ima sasvim dovoljno vremena i za pripremu i za analizu i želim da pobedimo u obe utakmice! Dokle možemo da doguramo? Korak po korak, prvo da arhiviramo Šerif pa ćemo pričati”.

I defanzivac Partizana Siniša Saničanin se uželeo igranja utakmica. Makar one bile i prijateljskog karaktera.

“Pauza je bila nikad duža, ali svi polako ulazimo u formu. Vodili smo računa i u pauzi, niko se nije zapustio niti ugojio. “Brdo” je jako korisno, nije bilo povraćanja, ali nije bilo ni prijatno istrčavati uzduž pogotovo u prvim danima priprema. Sada nas čeka Turska i pripremne utakmice, jako zanimljivi protivnici poput bratskog CSKA iz Moskve i Austrije Beč, nema sumnje da ćemo se na najbolji mogući način pripremiti za dvomeč sa Šerifom i nastavak sezone”.

Siniša Saničanin-Partizan
Siniša Saničanin veruje da Partizan može da prođe Šerif!
(FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Marko Živković je, kao i ostali članovi Partizana, veoma motivisan da u drugom delu sezone prikaže još bolje partije.

“Pauza je bila izuzetno dugačka, nije bilo lako vratiti se u formu, ali bilo je lepo provesti vreme sa najbližima. Upravo na to nas je i šef Petrić uputio, da što bolje iskoristimo pauzu, da provedemo vreme sa porodicama jer na kraju krajeva zbog njih sve ovo i radimo. Šef to prepoznaje i razume, zato sada maksimalno motivisani ulazimo u nastavak sezone! Očekuje nas dosta utakmica u Turskoj, dobre pripreme su ključ za uspešan nastavak sezone”, zaključio je desni bek Partizana.

Crno-beli sutra putuju u Tursku gde će imati ukupno šest provera. Najpre sa Krajovom (15.1.), potom u istom danu sa Ahmatom i bugarskim CSKA (19.1.), zatim slede okršaji sa TSC-om (22.1.) i Austrijom Beč (23.1), dok je poslednji protivnik moskovski CSKA 27. januara.

8 Komentara

  Neka im bude uspesna i mocna priprema u Turskoj,da budu bolji od Serifa….

  Zele fudbaleri da isprave losu jesen,zele da guraju u Evropi.

  Ne treba ni titule jos da se odricu,nek igraju pa sta bude do kraja sezone.

  Partizan se dobro priprema,imaju vazan mec u LK

  Duga pauza za nase klubove,svi su se uzeleli fudbala

  Sve to stoji ali moraju iz Partizanana i da se dodatno pojačaju. Sve je ovo za sada jako jako tanko.

  Mogu da se spreme sigurno i da budu bolji i izbace ekipu Šerifa.

  Mora ze naporno raditi pripreme teku po planu ocigledno ,ceka ih teška poku sezona i videcemo kako će se pokazati

Postavi odgovor