Lazić: Svima je jasno šta Evroliga radi sa Kampacom

Takav je raspored da u tri meča u Evroligi Crvena zvezda Meridianbet igra sa tri španska kluba. Ređali su se dueli sa Barselnom i Valensijom, dok sutra u “Pionir” dolazi Real Madrid.

Najavio je kapiten Branko Lazić duel sa skupocenom ekipom iz Madrida koja je u samom vrhu Evrolige. Naravno, u prvom planu je situacija sa argentinskim košarkašem Fakundom Kampacom.

“Još ne znam u kakvom sastavu ćemo izaći. Što se tiče cele njegove situacije, svima je već jasno o čemu se radi. Juče je Evroliga na svoj zvaničan profil postavila sliku onih majica koje smo nosili u Valensiji, da bi ih nekoliko sati kasnije skinula. To je, onako, malo čudno… Nadam se da će se to što pre rešiti i da ćemo biti u punom sastavu u svim utakmicama koje igramo”.

Ima Crvena zvezda Meridianbet dosta problema sa konstatnošću tokom utakmice i ističe Lazić da je cilj da ekipa svede takve momente na minimum.

“Teško je, ali moramo da se navikavamo na svaku situaciju. Sada je situacija oko njega takva, ponavljam, nadam se da će se to što pre rešiti i da nećemo imati tih oscilacija. Na nama je da nastavimo u istom ritmu i da se adaptiramo”, zaključio je Lazić.

Duel između Real Madrida i Crvene zvezde Meridianbet na programu je sutra od 19 časova.

5 Komentara

    Bitno je da Zvezda pokaze svoju zrelost i bez Kampaka i Valdose i da veceras pobedi,bez obzira koliko ce biti zahtevan mec!

    Jasno je svima kakav će Zvezda imati tim kad se oporavi Vidosa i kad Kampaco bude mogao da igra, zato im je u interesu da do toga dođe što kasnije

    Ne bi Evroliga bila toliko stroga da Real nije izvršio strahovit pritisak

    Nelo vuče konce u Evroligi i sabotira zvezdu sa ovom kaznom debelo

    Da li kako to tek tako prolazi jel ima neko mo to moze da resi ..preterali su sa tom kaznom

Postavi odgovor