Ništa od Niksa: "Odmetnik" Džejms našao klub u NBA ligi!

Nije se Majk Džejms u najlepšem tonu rastao sa CSKA Moskvom. Zbog raznih nesuglasica, Amerikanac se odmetnuo u domovinu gde je našao klub do kraja sezone.

Pominjalo se da bi sjajni košarkaš mogao karijeru da nastavi u Njujork Niksima, ali je umesto toga malo skrenuo i završio u obližnjim Bruklin Netsima! Džejms će potpisati ugovor sa kandidatom za titulu do kraja sezone za veteranski minimum.

Ruku na srce, od povlačenja Lamarkusa Oldridža tiho se pominjala mogućnost da Bruklin angažuje Džejmsa, koji istina i ne dolazi da popuni mesto prerano penzionisanog centra, kako bi se ojačala konkurencija na spoljnim pozicijama.

– Trenutno smo u dilemi. Ne možete zameniti Lamarkusa, jer nećete pronaći još jednog takvog igrača koji čeka na nas. Mislim da ćemo najpre sačekati da se Harden i Durent vrate, pa ćemo bolje sagledati situaciju i proceniti da li nam je potrebno još igrača u rotaciji. Nije zapisano u kamenu da moramo da idemo u jednom smeru, da li ćemo potpisati visokog igrača ili beka. U narednih nedelju dana ćemo zaključiti šta nam je potrebno i donećemo odluku – rekao je pre nekoliko dana generalni menadžer Bruklina, Šon Marks.

Očigledno da se Bruklin odlučio za jednog od glavnih kandidata za MVP-ija u Evroligi pre nego što je Džejms odlučio da napusti Moskvu.

S obzirom na to da je američki plejmejker imao ugovor sa CSKA do 2023. godine, “armejcima” sledi obeštećenje zbog prevremenog raskida saradnje…

Pokuševski: Borba i trud, pa sve drugo

Obavezno pogledajte: Vladimir Kuzmanović: Nije budžet ono što može da napravi ekipu! | MOJ UGAO

3 Komentara

    Odlican igrac! Lako ce se on snaci za neki mnogo dovar klub. Veliki je talenat! Njegova karijera ce tek biti ispunjena.

    Opa Majkl u Bruklinu? Sto da ne! Mislim da bi se odlicno uklopio u klub! Odlican je!

    Ovakvom igracu nije problem naći novi klub ,covek igra sjajno i mbogo klubova ga želi u svojim redovima …brzo je našao resenje

Postavi odgovor