Srbija verovatno bez Lučića na Olimpijskim igrama

Vladimir Lučić verovatno neće moći da pomogne reprezentaciji Srbije na Olimpijskim igrama – nezvanično saznaje Meridian sport.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

skusni krilni igrač, jedan od najboljih i najcenjenijih u evropskoj košarci, pre samo neki dan šampionsku je završio dugu sezonu u Bajernu, koju je počeo daleko kasnije u odnosu na saigrače iz Minhena. Oporavljao se od povrede zbog koje je bio van terena osam meseci i koja ga je sprečila da nastupi na Svetskom prvenstvu.

Sve to je nateralo Lučića da duboko razmišlja da li i koliko može da pomogne reprezentaciji ovog leta. Koliko je bi njegov izostanak bio bolan za državni tim, sigurno ne može ni da se poredi sa tim kako utiče na rođenog Beograđanina koji je za Meridian sport u intervjuu rekao da ako ga zdravlje bude služilo, uvek je tu za Orlove.

Sadašnji kapiten Bajerna, bio je i prvi među jednakima u reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu 2022. godine. Imao bi istu ulogu u svlačionici – da ne pričamo o onoj na terenu – i u Lilu, odnosno Parizu, gde će se Srbija boriti protiv najboljih na svetu.

Lučić je sa Srbijom osvojio srebro na Evrobasketu 2017. godine, bio neizostavan šraf i na Mundobasketu 2019, na kontinentalnom takmičenju 2022…

Jednostavno, izgleda da se ovoga puta ne da momku koji danas slavi 35. rođendan.

BONUS VIDEO:

4 Komentara

    Sta da se radi, povreda je ucinila svoje.

    Nije neko ko bi folirao i ne bi pomogao Srbiji jer nije takav igrac jednostavno

    Ovo je jos jedan udarac za nasu repku i Karija

    Ma zabranio mu klub garant,verujem da nije on ovo odlucio

Postavi odgovor