Gvideti: Maja Ognjenović nije trenirala, nisam je video dva dana

Nije uspeo Đovani Gvideti da stigne do prvog zlata na reprezentativnom nivou. Srbija ja pala u finalu od Turske koju je predvodio punih pet godina. Ipak, ponosan je Italijan na naše devojke i njihovu predstavu u meču za zlato.

Srbija nije mogla da zaustavi fantastičnu Melisu Vargas koja je upisala čak 41 poen.

“Ponosan sam na našu ekipu, Vargas je igrala odlično i napravila razliku u Turskoj. Mi smo sve vreme bili blizu i ponosan sam na ovu partiju mojih izabranica. Devojke su pružile maksimalan napor”, rekao je Gvideti za RTS.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Registrujete se na ovom linku uz promo kod MSPORT, verifikujte svoj nalog i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Maja Ognjenović je imala velikih problema poslednjih dana. Mučila se sa virusom zbog čega nije ni trenirala.

“Nisam video Maju u poslednja dva dana, niko iz tima je nije video. Nije trenirala, ali je ušla da igra, borila se. Možda nije bila brza kao inače, ali treba da budemo ponosni na sve što je uradila”.

Nema puno vremena za naše odbojkašice koje od 16. septembra očekuju kvalifikacija za Olimpijske igre u Kini.

“Blizu je, to nam je najvažnije ove sezone. Fokus nam je na tome”, zaključio je Gvideti.

Bonus video:

2 Komentara

    Nase devojke su pruzile fantastican mec u finalu protiv Turske,iako su izgubile prvi put na ovom prvenstvu,njihova igra nam je donela medalju koja ima zlatni sjaj!!!!

    Odgovori

    Naše devojke su dale sve od sebe nema im se šta zameriti i srebro je dobro ..tako se igra za reprezentaciju

    Odgovori

Postavi odgovor