BENTIL ZA MERIDIAN SPORT: Ako mi Zvezda traži, biću i čirlidersica!

Kada je tražila Crvena zvezda pojačanje na poziciji “četvorke” za nastupajuću sezonu, jedna od najboljih opcija na tržištu je svakako bio Ben Bentil.

Donosi košarkaš iz Gane ogromno iskustvo s obzirom na to da je nakon biranja na NBA draftu kao 51. pik branio boje Boston Seltiksa, tima iz Dži lige, Fort Vejna, Ksinjanga, Dalasa, Šalona, Bilbaa, Peristerija, Panatinaikosa, Bašakšehira i Armanija.

Kako je očekivano da će imati jednu od vodećih uloga u mladom timu Crvene zvezde iskoristili smo priliku da malo popričamo sa novim “dugajlijom” crveno-belih.

– Mislim da ćemo sa ovim timom imati sjajnu sezonu, veoma smo talentovani i svi želimo da pobedimo. To očekujemo u svakoj utakmici, želimo da se borimo za titule i da ih osvajamo što je deo kojem se zaista veoma radujem – počeo je Bentil za Meridian sport.

Upravo iskustvo koje smo pominjali će biti jedan od glavnih aduta Bentila, ali i obaveza kojima će pokušati da pomogne mlađim saigračima.

– To će biti jedna od mojih uloga ove sezone, da prenesem iskustvo mlađim košarkašima. Takođe i da budem jedan od lidera ekipe, drago mi je da ću moći da im pomognem. Da ih posavetujem kako da se spreme adekvatno za utakmicu, kako da pristupe utakmici u Evroligi, šta je za to potrebno, kako da se prilagode atmosferi i taj deo mi se veoma sviđa.

Naravno, priča nije mogla da prođe bez pomena navijača koji su bili jedan od glavnih razloga što je 27-godišnji krilini centar prihvatio ponudu Zvezde između brojnih drugih.

– Navijači su neverovatni. Kada sam igrao protiv Zvezde uvek su mi zviždali, drago mi je da će ove sezone biti na mojoj strani. Nadam se da ću postati jedan od njihovih ljubimaca i da će voleti da me gledaju ove sezone.

https://youtube.com/watch?v=HuCYaRkuDtM

Dok smo razgovarali sa Bentilom, pored nas su prošle čirlidersice Zvezde koje su mu privukle pažnju i kojima je obećao pomoć. Ako bude bilo potrebno…

– Ako Zvezda bude htela, mogu da budem i u timu čirlidersica, da plešem sa njima, da ispratim te koreografije (smeh)…

Kako je snažni košarkaš vedrog duha, zanimalo nas je da li je u svlačionici zadužen za dobru atmosferu i puštanje muzike. Uz odgovor da nije, pridružio nam se onaj koji jeste.

– Ne, Džejlen Adams mi je sin i on je zadužen za muziku u timu (smeh). Videćete svi kakav je ove sezone – završio je Bentil za Meridian sport pre nego što je pod zvučnik mikrofona stigao Džejlen Adams čiju ćete priču čitati narednih dana na stranicama našeg portala…

ŠOU JOKIĆA U KOLORADU: Zašto je Srbin najbolji saigrač na svetu? (VIDEO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MUNDIJAL NA DLANU: Upoznaj Australiju i osvoji dres! EP14| Meridian

2 Komentara

    Gan(ci)ac je doživeo sunovrat karijere zato i ne čudi što bi pristao u Zvezdi da bude i čirllidersica

    Odgovori

    Veliko iskustvo sa sobom donosi Bentil u Zvezdu

    Odgovori

Postavi odgovor